Om alle kids en tieners in de stad een goed programma te bieden hebben we als IKJU hulp nodig.  Hieronder een lijst met de functies waar we op dit moment hulp voor kunnen gebruiken.

Vacatures:

  • Jeugdleiders Kids Club - Voor de Kids Club zoeken we leiders die met de kids van 8 tot 10 jaar willen optrekken. Je bent elke 14 dagen aanwezig bij de avonden en zult samen met het team van jeugdleiders de avonden vorm geven. Er zijn verschillende programma's beschikbaar voor deze avonden de inzet zal dus voornamelijk tijdens de avonden zijn.
  • Jeugdleiders Rock Solid - Voor Rock Solid zoeken we leiders die met de kids van groep 7 & 8 willen optrekken. Je bent elke 14 dagen aanwezig op de vrijdagavonden en zult samen met het team van jeugdleiders de clubavond vorm geven. Er zijn verschillende programma's beschikbaar voor deze avonden de inzet zal dus voornamelijk tijdens de avonden zijn.
  • Jeugdleiders Solid Power - voor de tieners van 12 tot 14 zoeken we leiders die willen investeren in de relatie met deze groep. Samen optrekken, spellen doen, gesprekken voeren maar vooral er zijn voor deze tieners. Er is een programma beschikbaar ter voorbereiding op de avonden. Tijdens de avond is naast het programma de ontmoeting tijdens cola en chips erg belangrijk.
  • Jeugdleiders Young - voor de jongeren van 15+ zoeken we jeugdleiders die elke twee weken met deze groep willen optrekken. Samen we eten we en hebben daarna een inhoudelijk programma. Als jeugdleider is de belangrijkste taak om op te trekken met de groep en met hen te zoeken naar antwoorden op de vele vragen die er zijn.
  • Gastheer/gastvrouw - voor de vrijdagavondclubs zoeken we gastheren en gastvrouwen die eens per maand/twee maanden een avond aanwezig willen zijn in de kerk om te koken voor de jeugdleiders, alle kids en tieners welkom te heten en ouders op te vangen als zij hun kind komen ophalen. Op de vrijdagavonden is het altijd gezellig hectisch in de kerk en het is fijn als er iemand is met koffie en om vragen aan te stellen.
  • PR en communicatie - voor het bijhouden van de website en het regelmatig versturen van nieuwsbrieven zijn we op zoek naar iemand die samen met de jeugdwerker wil nadenken over de nieuwsbrieven en de website en daarnaast in staat is om daarin een bijdrage te leveren. Dat kan op het gebied van schrijven of programmeren zijn.
  • Heb jij een ander talent dat je graag zou inzetten in het jeugdwerk? Neem contact op met Caroline.

Ben je enthousiast geworden om mee te helpen? Wil je meer weten over het werk van het IKJU of de vacatures die we hebben? Neem contact op met Caroline.