Jeugdwerker

Home / Over IKJU / Jeugdwerker

Jeugdwerker

Het jeugdwerk van IKJU wordt op dit moment nog gecoördineerd door onze jeugdwerker Caroline. Vanaf september stopt zij als jeugdwerker en wil haar taken dan graag overdragen. We zoeken een nieuwe enthousiaste jeugdwerker die haar taken wil overnemen. Ben of ken jij degene die we zoeken? Bekijk de vacature via onderstaande button en reageer!

De jeugdwerker zorgt voor continuïteit bij onze clubs. Daarnaast vervult zij een brugfunctie tussen de beleidsmatige doelstellingen en de praktijk van IKJU. Ook heeft de jeugdwerker een belangrijke rol in het investeren in en toerusten van de clubleiding. Dit laatste vinden we heel belangrijk omdat de leiding een grote rol kan spelen in de geloofsontwikkeling van tieners. Tot slot heeft de jeugdwerker een netwerkfunctie, waarbij ze contact houdt met de deelnemende kerken en andere kerken en organisaties die relevant zijn voor het jeugdwerk van IKJU.

Caroline

Hoi! Ik ben Caroline, en zal mezelf even kort voorstellen. Al zes jaar woon ik in Utrecht en sinds begin 2019 ben ik de jeugdwerker van IKJU. Ik ben hier komen wonen voor mijn studie Pedagogische Wetenschappen en master Maatschappelijke Opvoedingsvraagstukken. Uiteindelijk ben ik bij IKJU aan de slag gegaan omdat ik enthousiast word van organiseren, samenwerken en leidinggeven. Maar natuurlijk vooral omdat ik het mooi en belangrijk vind om via de clubs te investeren in de nieuwe generatie. Ik hoop en bid dat alle kinderen, tieners en jongeren tijdens de clubs Gods liefde ervaren, vriendschappen kunnen sluiten en uitgedaagd worden om te investeren in hun persoonlijke relatie met God.

 

Heb je vragen over onze clubs? Wil je mee doen met ons werk?
Neem gerust contact op, dat vind ik alleen maar leuk!

 

Het IKJU is een samenwerking tussen de volgende gemeentes:

Jacobikerk
Jeruzalemkerk
Singelkerk
NieuweKerk