Meedoen

Home / Meedoen

Meedoen aan het werk van IKJU?

Je kunt op verschillende manieren meedoen aan het werk van IKJU. Bekijk hieronder onze huidige vrijwilligersvacatures en reageer.

Staat er niks bij dat bij je past, maar wil je wel betrokken zijn? Neem dan contact op met Rosanne om de mogelijkheden te bespreken.

Clubleiding

Wil je ook de allertofste vrijwilligersfunctie die er is? Zoek niet verder! We zijn namelijk voor de KidsClub, RockSolid, SolidPower en Young op zoek naar nieuwe jeugdleiders die met kids of tieners willen optrekken. Beter dan dit wordt het niet:)

 ‘Een goede clubleider kan goed met kinderen (en pubers) omgaan, is gezellig, is niet al te serieus maar kan wel overschakelen naar het serieuze werk, en houdt wel van een geintje of spelletje.’ – Tiener SolidPower

Kampteam

We zoeken enthousiaste mensen die ons kampteam willen versterken. Help jij met het organiseren van een fantastisch kamp? Meld je dan nu aan!

Kokers

Voor de vrijdagavondclub zoeken we kokers die af en toe een maaltijd willen koken voor de clubleiding. Wij eten met elkaar van 18.15 – 19.00uur, wil je een keer voor ons koken? De kosten kunnen gedeclareerd worden.

 

Vriend van IKJU

Wil je meedoen door het werk van IKJU financieel te ondersteunen? Dat kan! Word Vriend van IKJU en doneer maandelijks of jaarlijks een bedrag.