New Wine NEXT 2021

New Wine NEXT 2021

0

New Wine Next

Van 22-25 juli 2021 organiseert New Wine NEXT een zomerconferentie voor tieners van de middelbare school (13-17 jaar). Dit lijkt een beetje op een kamp; we kamperen met elkaar in Liempde en volgen een uitdagend en gevarieerd programma met toffe sprekers en de NEXT Band. Er komt ook voldoende ruimte voor sport en er is genoeg plek om te chillen.

Anders dan vorige jaren is dat je je op moet geven bij een groep. Vanuit IKJU gaat er leiding mee zijn er twee groepen waarbij je je kunt aanmelden;
IKJU- Utrecht Young (iedereen van klas 1 tm 3)
IKJU- Utrecht OG’sus (iedereen van klas 4 tm 6)

In die groepen eten we met elkaar en voeren we regelmatig gesprekken over de diensten.

 

Thema

Het thema van de conferentie is ‘Walk with me!’ Tijdens de diensten en seminars zullen we aandacht geven aan hoe je in je dagelijkse leven kunt wandelen met Jezus en op wat voor verschillende manieren dat kan. Daarnaast zullen er ook seminars zijn over identiteit, gerechtigheid en andere thema’s.

Overdag worden er naast inhoudelijke seminars ook sportactiviteiten aangeboden, en de altijd populaire NEXT Challenge. ’s Avonds is er ruimte voor ontspanning in de vorm van spellen en allerlei activiteiten.

Inschrijven

Vanaf 1 april kun je je inschrijven via de website van New Wine.

Als je op de button hieronder klikt kom je direct op de ticketpagina terecht.

De kosten voor een ticket zijn waarschijnlijk €199,-. Dit is inclusief maaltijden.
Is dit bedrag te hoog voor jou, maar wil je wel graag mee? Stuur Caroline een berichtje 06-39494357 dan bespreken we de mogelijkheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.