Interkerkelijke youth alpha utrecht

May 18, 2022

blog image

Youth alpha utrecht

Bij IKJU starten we in september 2023 met Youth Alpha. Youth Alpha bestaat uit tien interactieve bijeenkomsten waarin je open kunt praten over de basis van het christelijk geloof. Met andere jongeren (je ontmoet sowieso nieuwe toffe mensen!) ga je op zoek naar antwoorden. Van tevoren eet je gezellig samen. Daarna luister je naar een kort, inspirerend verhaal en praat je daar met z’n allen over door. Iedereen komt met zijn eigen vragen, verhalen en ideeën. Geen vraag is te gek om te stellen.

Voor wie?
Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Of vind je het interessant om met anderen in gesprek te gaan over de basis van het christelijk geloof? Dan is Youth Alpha echt iets voor jou!

Waar en wanneer?
De tien avonden vinden plaats tijdens de reguliere IKJU-avonden van de Waymakers op zondagavond. Elke twee weken behandelen we een topic en het Youth Alpha kamp vindt plaats van 9-11 februari 2024.